ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР

КАК ДА ИЗБЕРА

КАК ДА ИЗБЕРА

1

Какви са Вашите изисквания за топлинна мощност
Важно е да знаете каква топлинна мощност ще Ви е необходима, тъй като това ще определи размера на Вашите радиатори.
За да научите повече за изчисляване на топлинната мощност, вижте нашата страница Топлинен Калкулатор . Въпреки това Ви препоръчваме да се консултирате с Вашия инсталатор преди да направите покупка.

2

Изберете своя дизайн
Изберете от над 50 изключителни и достъпни дизайна.
Нашата гама включва всичко от традиционни чугунени и дизайнерски радиатори до модерни, функционални радиатори или лири. Всеки от нашите стилни радиатори се предлага в богат избор от размери, цветове и мощности.

3

Изберете желания цвят
С над 100 цвята и специални покрития можете да съчетаете избора си с цветова схема или да въведете акцентен цвят, за да създадете поразително впечетление. За да Ви улесним при избора на цвят, сме изложили цветовите палитри в продуктовите страници.

4

Изберете подходящ вентил
За да допълните външния вид на радиатора, изберете от нашите продукти съответстващ вентил или допълнителни аксесоари. Препоръчваме да използвате термостатни вентили във всички дневни и спални, за да увеличите максимално ефективността на Вашите радиатори.

Моля, не забравяйте, че вентилите ще увеличат общата ширина на Вашия радиатор.

5

Поръчайте онлайн или от нашия шоурум
Ние сме улеснили максимално пазаруването от  conceptika.com
След като определите стила, който харесвате, изберете размера, покритието, цвета и добавете всички необходими вентили и аксесоари към кошницата си.
Следващата стъпка е потвърждаване на поръчката в количката, където вписвате и информацията за доставка. Ние ще се свържем с Вас незабавно за преглед и детайлно уточнение на поръчката. Ще Ви изпратим допълнително фактура с данни за плащане.

Марките дизайнерски радиатори, които представляваме. Утвърдени на пазара сигурни в качеството!

Марките дизайнерски радиатори, които представляваме. Утвърдени на пазара сигурни в…

Производителите на дизайнерски радиатори са много, но някои се открояват със своята история и качество на изпълнение. В нашият каталог…

До каква степен можете да разгърнете креативността си с дизайнерските радиатори

До каква степен можете да разгърнете креативността си с дизайнерските…

Радиаторите са част от интериора на дома Ви, затова не е нужно те да са просто скучно съоръжение за отопление,…

Презeнтация Conceptika

Презeнтация Conceptika

Изтеглете презентацията тук КЪМ НАШАТА КОЛЕКЦИЯ ОТ РАДИАТОРИ И АКСЕСОАРИ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ЗА ДА ОБСЪДИМ ВАШИЯ ПРОЕКТ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Разгледайте нашите предложения и добавете продуктите, които Ви интересуват в кошницата. Не забравяйте да изберете цвета на радиатора от палитрата. Изберете правилните радиаторни вентили, фитинги и аксесоари. Изпратете поръчката.

Незабавно ще се свържем  с Вас за преглед и подробно уточняване на поръчката според Вашите изисквания. При необходимост ще направим допълнителна консултация и корекция.

Когато уточним крайната поръчка с Вас, ние ще актуализираме кошницата и ще обработим поръчката. Ще Ви изпратим актуален срок за доставка и проформа фактура за плащане по банков път.

След като получим пълния превод на сумата по поръчката, ще изпратим продуктите на посочения от Вас адрес.

Можете да получите артикулите от поръчката Ви от нашия шоурум, когато Ви уведомим, че са налични. Въпреки това, тъй като обикновено радиаторите  са тежки, може би е най-добре да ги доставим директно на Вашия адрес. Това може да обсъдим, когато се свържем с Вас за потвърждение на Вашата поръчка.

Ще можете да върнете артикулите в рамките на 14 дни от доставката.

Артикулите трябва да бъдат върнати в оригиналната им опаковка и в неизползвано състояние за повторна продажба.

Разходите за  връщането на артикулите трябва да бъдат платени предварително от Вас.

Стандартната гаранция на нашите продукти е 2 години. Въпреки това, някои производители могат да удължат гаранцията си до 15 години. Това е посочено в описанието на всеки продукт. Ако Вашият артикул се повреди в рамките на 24 месеца, можете да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем с Вашия проблем.

Нашата зона на доставка етериторията на България. Предаваме стоките за доставка на куриерска фирма ЕКОНТ или СПИДИ. Можем също така да организираме доставка с избрана от Вас фирма.

След като получим Вашата поръчка ще се свържем с Вас за повече информация. Можете да платите с банков превод. Банковите атрибути ще намерите във Вашата проформа фактура,

ΔT се отнася до разликата в температурата между водата, циркулираща в системата за централно отопление, и тази на температурата на околната среда. Важно е да използвате правилното ΔT, когато избирате Вашите радиатори, тъй като един и същ радиатор ще има различни мощности при различни температури на водата поради източника на топлина.
ΔT50 е стандартът за битови газови котли и за системи с по-ниска температура на водата, като възобновяеми източници на енергия..

Можете да използвате нашия калкулатор на топлинните загуби за да прецените мощността на радиатора, необходима за поддържане на комфортна температура в помещението. Вашият резултат ще бъде изчислен и показан във ватове. Съветваме Ви, да получите второ мнение от Вашия инсталатор, тъй като изчисленията могат да се различават в определени ситуации.

За ИЗТЕГЛЯНе

TERMA

KORADO

Varioterm

INSTAL PROJEKT

Danfoss

Jurgen Schlosser Armaturen

SCHLOSSER POLAND

NEW

  • List Title #1
  • List Title #1