ЗА НАС

КОНЦЕПТИКА осъществи идеята си да бъде първият по рода си в България радиаторен център за представяне на дизайнерски решения в областа на отоплителни тела.
Ния вярваме, че традиционните отоплителни радиатори отдавна не се вписват в съвременните концепции на интериорния дизайн и специалистите все по-трудно намират решения.
За това ние решихме да съберем под един покрив водещи европейски производители на нетрадициони по форма и цветове отоплителни тела.
Гамата която предлагаме е изключително богата и ще задоволи и най-претенциозни изисквания.
Обръщаме специално внимание на подбора на допълнителните елементи, като радиаторни вентили и аксесори, които да се комбинират по най-добрия начин с изделията.
Специалистите от КОНЦЕПТИКА ще Ви консултират по най-правилния начин за избор на отплително тяло според мощността му,начин на монтаж, правилното покритие и ще подберат точния тип и дизайн на регулирине от гамата вентили и аксесоари.

В нашата гама може да намерите лири за баня, ретро и индустриални радиатори, дизайнерски и декоративни, както и специални радиатори за вграждане в подове.
Ние ще Ви донесем ново преживяване при избор на отоплително тяло, за да усетите топлината чрез нетрадиционната форма на радиатора или съвършен цвят инегриран в интериора.