You are currently viewing Марките дизайнерски радиатори, които представляваме. Утвърдени на пазара сигурни в качеството!

Марките дизайнерски радиатори, които представляваме. Утвърдени на пазара сигурни в качеството!

Производителите на дизайнерски радиатори са много, но някои се открояват със своята история и качество на изпълнение. В нашият каталог сме събрали модели от утвърдени марки с дългогодишен опит.
Освен продуктите включени в онлайн магазина, можете да изберете и всеки продукт наличен в техните каталози.

Към този момент представляваме следните производители на дизайнерски радиатори и дизайнерска арматура:

TERMA – ПОЛСКИ РАДИАТОРИ

Историята на TERMA датира от 1990 г. с основна дейност производство на лири за баня от стоманени профили. Към момента обхвата на тяхното производство е значително по-голям, включващо и изящните чудунени радиатори. През 2019г. фирмата разширява драстично производителността си като инвестира в нови технологии и кадри.

В продължение на много години радиаторите на TERMA са признати не само от потребителите, но и от дизайнерите и бизнес общността, като получават награди за качество, иновации и дизайн всяка година.

Основните ценности – Иновация, Старание, Съвместна отговорност, Спестявания и Смирение –  се прилагат в действителност в ежедневната работа.

KORADO – ЧЕШКИ РАДИАТОРИ

С 55 годишната си история, Корадо принадлежи към водещите световни производители на стоманени радиатори. Тяхната философия е предлагането на цялостно решение за отопление, задоволявайки изискванията и на най-взискателните клиенти. Основната продуктова гама са стоманени панелни радиатори RADIK, лири за баня KORALUX, дизайнерски радиатори KORATHERM и пълна гама конвектори LICON.

Корадо инвестира в наемането на водещи експерти в бранша и непрекъсно разширява портфолиото си. Те отделят и специално внимание на опазването на околната среда като инвестират в енергоспестяващи и екологични технологии на производствения процес.

ENIX – ПОЛСКИ РАДИАТОРИ

В продължение на 30 години Enix създават иновативни решения в областта на отоплителната техника. Всеки техен продукт осигурява качество и дизайн, които не могат да бъдат намерени никъде другаде.
Освен класическите радиатори Enix предлагат радиатори с иновативен характер под марката Enix Create .
В тяхната креативна колекция те наблягат на декоративните радиатори, които освен да топлят се използват и като декорация и различни функционалности: с вградени картини, тонколони, огледала, много тънки радиатори и други.

INSTAL PROJEKT – ПОЛСКИ РАДИАТОРИ

Instal projekt са повече от 40 години на пазара. Те са отличени с множество награди. “На базата на дългогодишен опит и натрупани знания ние разработваме надеждни продукти. Те се използват ежедневно, затова гарантираме тяхното качество и дълготрайност. Най-важно за нас е вътрешното спокойствие на нашите клиенти, тъй като домът е източник на удоволствие само ако не създава проблеми.”

Техните отличителни белези са използването на по-плътни материали за да гарантират здравина на продуктите си и дългата, 15 годишна гаранция. Те отделят и голямо внимание на контрола на качеството при процеса на изработване на радиаторите.

BRANDONI – ИТАЛИАНСКИ РАДИАТОРИ

Brandoni са италиански дизайнерски радиатори. Тяхната продуктова гама включва традиционни и ретро линии за дома, но най интересната линия радиатори са дизайнерските им предложения.
Може да се каже, че техният стил е произведение на изкуството. Колкото и симплестични да са техните форми, стила остава неподражаем и винаги включва луксозна нотка. Материалите и текстурите, които използват са характерни за италианските творци.Притежание на модел от колекцията BRANDONI е истинско удоволствие за сетивата .

 

ANTRAX – ИТАЛИАНСКИ РАДИАТОРИ

Antrax IT са също част от италианските компании предлагащи дизайнерски радиатори. Изразявайки най-автентичното, най-високо качество  производителят на радиатори Antrax днес е признат на международно ниво не само за продуктовата си гама, но и за способността си да създава атмосфера, предложения и вдъхновения,  в които топлината играе главна роля и навлиза в различни дизайни с все по-различни форми и покрития; истории, в които радиаторът подчертава своите характеристики и изумява както с дизайна, така и с производителността си.

SCHLOSSER – ПОЛСКА РАДИАТОРНА АРМАТУРА

Schlösser е полски производител на отоплителна и санитарна арматура. Те предлагат серия от модерни и привличащи окото продукти, налични в разнообразие от стилове и широка гама от цветове. От1997г. те са водещ производител. През годините остават верни на една основна концепция – “Винаги сме се фокусирали смело и убедено върху оригиналния дизайн и качеството на нашите продукти. Нещо повече, ние наистина мислихме за тези функции през призмата на реалните нужди на нашите клиенти.”

JÜRGEN SCHLÖSSER ARMATUREN – НЕМСКА РАДИАТОРНА АРМАТУРА

От основаването си през 1996 г. Jürgen Schlösser Armaturen GmbH е надежден и иновативен партньор в отоплителната индустрия, предлагащ цялостна продуктова гама арматура и използващ най-съвременни технологии водещи към повишен комфорт при употреба.

Благодарение на естетичния си външен вид, продуктите от линиите Design и Design Plus са привлекателни допълнения към всяка стая. Ако искате Вашата отоплителна система да е в хармония с Вашия интериорен дизайн, тогава продуктите Design Line и Design Plus са правилният избор.

DANFOSS – ДАТСКА РАДИАТОРНА АРМАТУРА

Danfoss имат внушителна 85 годишна история. Още през 40-те години на XX в. в Даня стартира производството на първите в света термостатични разширителни вентили – водни вентили, термостати, превключватели за налягане и др.

Днес Danfoss предлага модерни решения за отопление и охлаждане по целия свят за различни видове сгради. Термостатичните вентили и сензори за радиатори Danfoss са подходящи за практически всички радиатори, а системите Еco i Ally предлагат иновативен подход и са приложими като в нови инсталации, така и при реконтрукции.
Технологиите на Danfoss Climate Solutions повеждат към по-зелено бъдеще, предоставяйки интегрирани, енергийно ефективни решения за отопление и охлаждане.

VARIO TERM – ПОЛСКИ ТЕРМОСТАТИЧНИ ГЛАВИ И РАДИАТОРНИ АКСЕСОАРИ

VARIO TERM е първата компания в Полша и една от първите в Европа, която произвежда термостатични глави. Първите проекти на флуидни сензори са създадени през 80-те години на миналия век на базата на силфони, произведени за пневматични системи за управление.

Термостатичните глави и вентили Vario Term регулират работата на радиатора и в резултат намаляват консумацията на енергия, подобряват температурния комфорт на помещенията и със сигурност са цветен допълнителен елемент, украсяващ радиатора.